У 184 Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного збройних сил України, що у селищі Старичі, відбулися змагання військових кухарів з їхніми цивільними колегами.
Команди професійних кухарів ресторанів з мішленівськими відзнаками змагалися проти військових кухарів. Подія відбулася на території 184 Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
“Кожна команда мала свій намет, у якому готувала. На першу ставу приготували суп з фрикадельками, а на друге - ризотто, м'ясні рулетики з чорносливом та грецький салат”, - розповіли у пресслужбі навчального центру.
При виборі став орієнтувалися переважно на потреби дітей, оскільки на честь Дня захисту дітей вони відвідували екскурсію у навчальному центрі, а після екскурсію дегустували страви.
Оцінювало роботу кухарів спеціальне журі, яке звертало увагу на чистоту робочого місця, смакові якості й подачу страв. Крім журі, свою оцінку могли виставити ще й діти.
У змаганнях перемогла команда “DeLuxe”, на другому місці опинилися військові кухарі навчального центру, а на 3 - Перша львівська грильова ресторація м’яса та справедливости.
Крім того, у змаганні брали участь ще команди кухарів Реберні “Під Арсеналом”, новояворівської “Дефіляди” та CLOUD no.7 Panorama.
Нагадаємо, що вперше такі змагання відбулися взимку. Тоді у запеклій боротьбі перемогу отримали військові.