Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Марчук розказав, скільки російських танків у Донбасі

Російських танків на тимчасово окупованих територіях зараз більше, ніж у Німеччини і Великої Британії разом узятих. Про це в ефірі "5 каналу" заявив представник України у Мінських перемовах Євген Марчук.

Він запевнив, що українська розвідка достеменно знає, через який залізничний перехід чи кордон із російського боку заходять ешелони, скільки і яку техніку там привезли, куди потім ця техніка йде і де її розвантажують.

"Абсолютно точно відомо, що з того боку знаходиться 702 танки трьох модифікацій, це сучасні танки, танки готові до бою. Артилерійських систем різних, ствольної артилерії, реактивної і мінометів – це більше тисячі. Вже не кажучи про інші параметри, але це найважливіші компоненти воєнного характеру, які, як правило, пов’язані з діями наступального характеру. Або нанесення дуже великих втрат для протилежної сторони", – заявив український перемовник.

Марчук також заявив, що про затухання конфлікту на Донбасі можна говорити з точки зору активності обстрілів, а з точки зору накопичення всіх складових, аж до польових госпіталів, засобів розвідки, складів зброї, відремонтованої техніки, це свідчить про те, що Росія не збирається виходити звідти.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ