Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мацех та Дяків оскаржуватимуть нові тарифи на теплоенергію

Громадський форум Львова та Асоціація платників податків оскаржуватимуть нові тарифи на теплоенергію, — повідомив «Гал-info» голова Форуму Олег Мацех. Щоправда, перед тим, як подавати до суду, за його словами, ГФЛ хоче отримати рішення виконкому про підвищення тарифів, результати перевірок КРУ і Державної інспекції контролю за цінами, а також висновки робочої комісії міськради та депутатської комісії.
 «На сьогодні можна оскаржувати не лише процедуру прийняття нових тарифів, але і сам тариф. Зокрема, сфальсифікований протокол третіх громадських слухань, мали відбутися четверті слухання, натомість у протоколі, який подали в міськраду, жодним словом про це не сказано», — говорить Олег Мацех.
 Нагадаємо, 20 жовтня виконком Львівської міської ради встановив двоставкові тарифи на теплоенергію та гарячу воді для населення. Так, споживачів ЛМКП „Львівтеплоенерго” становить тариф на тепло становить 181,79 грн за Гк, а для ЛКП „Залізничтеплоенерго” — 183,65 грн за Гк. В тарифі закладено сто відсотків вартості теплової енергії, тобто жодних відшкодувань з боку міського бюджету не передбачено.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ