Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Майдан Грушевський не піде на поступки, - експерт

Сьогоднішні, 28 січня, домовленості між владою та опозицією – це виграний бій, але кінцева мета у Майдану інша. Таку думку сьогодні, 28 січня, в коментарі Гал-інфо висловив експерт Василь Базів.

За його словами, найперше потрібно відповісти, чому так сталося, що Янукович змушений був відступити. Василь Базів переконаний, що це не результат діяльності перемовин та круглих столів.

«У Києві нині є два Майдани. Один із них – це Майдан Грушевський. Янукович розуміє тільки позицію сили, і тільки сила змусила його відступити», - зазначив Василь Базів.

Він також додав, що Майдан Грушевський сприйме сьогоднішні події у ВРУ, як черговий виграний бій у війні.

«Коли виграли бій, чи забирають бійців? Навпаки, закликатимуть до нових дій. За такою логікою і сприймуть сьогодні події щодо скасування законів 16 січня», - сказав він.

Василь Базів також зазначив, що на Грушевського відбуваються найважливіші події.

«Там панує що завгодно, але не страх. Кожен розуміє, що його можуть вбити, як тих, хто стояв біля них, але страху у цих людей нема. Гасло «Воля, або смерть!», яке було книжним, тепер виражає настрої на Грушевського. Кінцева мета цієї війни – це те, що скандують по усьому світі – «Банду геть!». Щодо питання, коли розійдеться Майдан, можу сказати, що він розійдеться та звільнить приміщення, коли звільнять приміщення на Банковій», - сказав Василь Базів.

Він також додав, що опозиція просто не вміє вести переговори з Януковичем.

«Вони мають розуміти, що вони йдуть не на переговори, а на «стрілку». Це ключове у цьому процесі», - зазначив Василь Базів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ