Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Майдан привітав Тимошенко з Новим роком. Відео

Учора, 31 грудня, в центрі Києва на майдані Незалежності біля головної ялинки країни прихильники привітали Юлію Тимошенко з Новим роком. Про це повідомили в БЮТ.

Саме тоді, коли почав гриміти святковий салют, десятки людей підняли плакати з написами "Юля, з Новим роком!". Одночасно поряд на будівлі з’явився напис "Юлі-волю".

.

Згодом БЮТ поширив таку новину: "У ніч з 31 грудня на 1 січня, приблизно о 00:30 близько п'яти осіб у формі працівників міліції увірвалися до номеру готелю "Козацький", де разом з друзями святкував Новий рік народний депутат, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Павловський.

За словами депутата, міліціонери спочатку вибили двері номеру ногами, після чого без будь-яких пояснень увірвались у помешкання та вирвали з розеток всі електроприлади.

Павловський повідомив, що представники міліції ніяк не реагували на його депутатське посвідчення та на попередження, що такі дії суперечать чинному законодавству та Конституції. "Ніяких роз’яснень, як, власне, і ордеру на обшук, я не отримав", - заявив Павловський. При цьому, за його словами, він намагався пояснити, що зняв номер у готелі завчасно, щоб у новорічну ніч з вікон готелю спостерігати за Майданом Незалежності, ялинкою, концертом та феєрверком.

"Це грубе втручання у моє приватне життя. Такий новорічний "подарунок" ще довго не забуду ні я, ні мої друзі", - обурений депутат.

Андрій Павловський також повідомив, що у зв'язку з інцидентом готує відповідне звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу порушення закону "Про статус народного депутата".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ