Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Майже 70 спортсменів взяли участь у чемпіонаті України з літнього біатлону на Львівщині

У вівторок, 27 вересня, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру на Самбірщині завершився чемпіонат України з літнього біатлону. Чемпіонат відбувся за скороченою програмою та став своєрідним завершенням літнього сезону.
Фото - ЛОДА.

Як повідомляє ЛОДА, Учасниками національних змагань стали 70 спортсменів, які представляли Харківську, Закарпатську, Київську, Тернопільську, Чернігівську, Сумську, Волинську, Львівську області та місто Київ. 

У спринтерській гонці перемогу серед жінок золото виборола Анастасія Меркушина з Закарпаття. Віце-чемпіонкою стала Дар’я Блашко, а бронзу виборола Любов Кип’яченкова з Харківщини. Серед чоловіків чемпіоном став Артем Тищенко з Чернігівщини, бронзовим призером став Антон Дутченко з Сумщини.  

У гонці переслідування чемпіонкою стала Дар’я Блашко. Срібло виборола Анастасія Меркушина, а бронзовим призером стала Анна Кривонос з Сумщини.

У десятку найкращих увійшла представниця Львівщини Юлія Городна. Серед чоловіків чемпіоном став Антон Дутченко, срібним призером – Дмитро Підручний з Тернопільщини, бронзу виборов Артем Тищенко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ