Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Медведєв у Криму: «грошей нема»

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв у анексованому Криму заявив, що коштів на індексацію пенсій немає, оскільки «просто грошей немає».

«Її (індексації – КР) ніде немає. Ми взагалі не брали. Просто грошей немає. Знайдемо гроші, зробимо індексацію», – сказав Медведєв.

На відео чути, як люди скаржаться на високі ціни і маленькі пенсії у вісім тисяч рублів.

На це прем'єр-міністр Росії відповів, що пенсії – це «окрема тема», і це питання неможливо вирішувати тільки для одного регіону.

Раніше в Росії на час кризи запропонували обмежити зростання зарплат і скоротити пенсії.

Російський прем'єр прибув до анексованого Криму 22 травня, в день проведення праймеріз із висунення кандидатів до Держдуми від партії «Єдина Росія». 23 травня у Феодосії він провів нараду з працівниками музеїв.

МЗС України направив ноту протесту Росії у зв'язку з візитом Медведєва до Криму.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Крим.Реалії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ