Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Механізм відключення житлових будинків від централізованого опалення та постачання гарячої води удосконалять

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, згідно з яким  буде вдосконалено механізм надання дозволів на відключення окремих приміщень житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів, - повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Внесено зміни і доповнення до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 10.03.2006 р. «Про утворення постійно діючих міжвідомчих комісій з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання при виконкомі міської ради та районних адміністраціях». Тепер міжвідомчі комісії можуть одразу надавати дозвіл на виготовлення робочого проекту на  влаштування систем автономного теплопостачання будинків і його погоджувати. Дотепер це відбувалось у два етапи.
Крім того, щоб не погіршити якість водопостачання у будинку при зміні схеми теплопостачання, з ЛМКП «Львівводоканалом» має бути відповідне погодження. Також ВАТ «Львівобленерго» робить висновки про можливість влаштування системи автономного опалення у будинку або споруді.
 З березня до липня цього року 1 500 мешканців подали заяви на встановлення автономного опалення. Їм видано дозволи на виготовлення робочого проекту. Близько 150 заявникам вже видано дозвіл на виконання робіт з від’єднання від мережі централізованого опалення та постачання гарячої води. 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ