Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Меморіальний центр Голокосту "Бабин Яр" отримав нового директора

Меморіальний центр Голокосту "Бабин Яр" отримав нового генерального директора – Максима Рабіновича. Цю посаду з 2019 року займав Макс Яковер, який перейшов тепер до наглядової ради
Максим Рабінович

Про це повідомляє Хмарочос.

За директорства Яковера на території центру створили синагогу за проєктом швейцарської студії Manuel Herz Architects, кристалічну стіну плачу від художниці-концептуалістки Марини Абрамович, інсталяцію "Дзеркальне поле" та закінчують будівництво першого музейного простору – Кургану.

Новий директор планує продовжити реалізацію планів на 2022 рік, затверджених Наглядовою радою Меморіального центру в грудні минулого року.

Раніше Максим Рабінович обіймав пост директора ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України". Він також був на посаді заступника генерального директора АТ "Укрпошта" з розвитку бізнесу, працював на керівних позиціях у "Новій пошті", "ДТЕК Енерго", "Київенерго", "Ніко Менеджмент".

Здобув освіту в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" за фахом маркетолога.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ