Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Львова обговорив із послом Ізраїлю нові вектори для співпраці

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з нещодавно призначеним надзвичайним і повноважним послом Держави Ізраїль в Україні Міхаелем Бродським.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Обговорили подальші напрями розвитку стосунків між Львовом та Ізраїлем, актуальні проєкти міста, до яких можна долучитись ізраїльським компаніям, а також можливість обміну найкращим досвідом у сферах медицини, ІТ, економіки.

Міхаель Бродський замінив Джоеля Ліона, який працював на цій посаді впродовж 3 останніх років. Перш за все, дипломат подякував меру за щорічне прийняття конференції «Лімуд» у Львові, а також відзначив роботу міста у збереженні єврейської спадщини. А міський голова, своєю чергою, презентував пану послу актуальні проєкти у Львові, зокрема – будівництво трьох індустріальних парків, роботу центру трансплантології, а також ідеї облаштування меморіалу на Янівському кладовищі.

«Було б чудово заручитися вашою підтримкою та спільно реалізувати низку проєктів», – підкреслив міський голова.

Пан посол, водночас, зазначив, що посольство завжди готове долучатись, а також залучити ізраїльські компанії до спільної реалізації цікавих ініціатив: «Будемо раді долучити наші компанії до участі у ваших тендерах та хороших проєктах. Особливо перспективною Україна є для нас із точки зору ІТ, аутсорсу, адже тут дуже високий рівень фахівців, чудове місцезнаходження тощо. Все сходиться. Будемо раді попрацювати разом», – зазначив він.

Відтак дипломат запросив мера Львова разом із командою міськради відвідати Ізраїль, аби разом попрацювати над спільною програмою, а також обмінятися найкращими практиками.

Міхаель Бродський розпочав дипломатичну кар’єру в 2002 році – спершу як пресаташе та політичний аташе посольства Ізраїлю в Москві, пізніше – як директор зі зв’язків із громадськістю посольства в Лондоні та посла Ізраїлю в Казахстані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ