Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мерія Львова налагоджує співпрацю з представниками судової системи Амстердама

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко зустрівся з в.о. голови Окружного суду Амстердама Естер де Руї. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Сторони обговорили, зокрема, ініціативу щодо реалізації проекту, спрямованого на підвищення рівня підготовки львівських суддів, а також напрями для співпраці в межах компетенції міської ради.

Почесна гостя у місті — вперше. "Раді вітати Вас тут. Це правильний вибір — відкривати для себе Україну або ж поглиблювати з нею знайомство зі Львова", — відзначив Андрій Москаленко. Відтак, заступник мера ознайомив Естер де Руї із життям та основними напрямами розвитку міста, розповів про найбільші розвиткові проекти міста за останні роки, зокрема — в напрямі освіти та науки. "Ми — місто, відкрите для розвитку науки, для нового досвіду та експертизи. Ми маємо великий запит від суспільства", — сказав він.

Іноземна гостя, натомість, презентувала власні міркування щодо рівня та якості судової системи в Україні, зокрема — у Львові. Вона, зокрема, зауважила, що верховенство права — це одна з найважливіших ланок розвитку міста й країни, і реформа системи системи впливає й на бізнес-атмосферу та економіку. "Наш проект буде сконцентрований на ключових цінностях та комунікації. Основна ідея — більша клієнтоорієнтованість судів, більш якісне обслуговування", — зазначила Естер де Руї.

Андрій Москаленко, своєю чергою, відзначив, що краща експертиза у формуванні судової системи та збільшення рівня довіри мешканців до судів — це один із пріоритетів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ