Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мерія використовує адмінресурс, щоб піарити депутатів "Самопомочі", - Петро Адамик

Усі львів'яни, які голосували за проекти Громадського бюджету, отримали електронні скриньки листи із офіційними результатами голосування. В цих листах, однак, окрім результатів було посилання на особистий блог депутата ЛМР від "Самопомочі" Юрія Лукашевського.

Сам блог був опублікований на сайті Zaxid. net, який еалежить родині лідера "Самопомочі" та заодно мера Львова Андрія Садового. Це свідчить про використання адмінресурсу.  Про це розповів сьогодні, 9 листопада, на пленарному засіданні ЛМР голова фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик.

"Мешканці громади брали участь в голосуванні проектів Громадського бюджету.  Після голосування, після оголошення результатів конкурсу, на електронну адресу мешканців громади з електронної пошти Депратаменту агломерації надходять листи. У вказаних листах серед іншої інфорації є посилання на особистий блог Юрія Лукашевського на сайті Захід.нет. Вказаний блог презентований громаді - як спільну позицію міської влади щодо змін Громадського бюджету. 

Тобто працівники Департаменту агломерації, використовуючи персональні дані мешканців громади, користуючись своїм службовим становищем, популяризують особисті блоги депутата фракції “Самопоміч” та керівника департаменту агломерації ЛМР Юрія Лукашевського. Це пряме використання адмінистративного ресурсу із залученням “роддинних ЗМІ”, - наголосив Адамик. 

Юрій Лукашевський є депутатом Львівської міськради від фракції "Самопоміч", заодно він займає посаду керівника Департаменту агломерації у мерії. 

Петро Адамик вимагає вжити заходів та провести службове розслідування щодо зловживання службовим становищем представниками працівниками Департаменту агломерації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ