Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці Трускавця обурюються, чому досі невідремонтували дорогу на вул. Помірецької

Цьогоріч на вулиці Помірецькій у Трускавці проведуть роботи щодо заміни каналізаційних колекторів. Про це сьогодні, 23 жовтня, Гал-інфо проінформували в прес-службі Трускавецької міської ради.

Мешканці вулиці Помірецької та прилеглих до неї запитують, чому протягом літа не виконувалися роботи з ремонту ділянки цієї дороги між вул. Пристая та вул. Шашкевича.

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради Сергій Максимич, роботи не вдалося виконати через те, що аж чотири рази проводився тендер на виконання робіт. Першого разу в тендерних процедурах взяв участь тільки один учасник, через що ця пропозиція була відхилена, а на другий тендер пропозиції подали дві компанії, власниками яких є пов’язані між собою особи. Третій тендер теж не визначив переможця через невідповідність та неправильне оформлення поданих документів. І тільки за четвертим разом тендер визначив переможця – ТОВ «Дор-Сервіс».

 Як повідомив заступник міського голови Трускавця Олексій Балицький, загальна сума проєкту реконструкції вулиці Помірецької становить біля 13 млн грн. В 2019 році будуть виконані земляні роботи на вул. Помірецькій (на ділянці між вул. Пристая та вул. Шашкевича) по розділенні каналізації та заміні побутового й ливневого колекторів. Кошторис робіт – 2,5 млн. грн. Асфальтування цього відрізку дороги буде здійснено в 2020 році.

 Загальний проєкт реконструкції вулиці Помірецької передбачає виконання робіт від вул. Бандери до початку урочища Помярки (біля будівлі колишньої ГГРЕС ПрАТ "Трускавецькурорт"). В 2017-2018 роках були виконані роботи з заміни інженерних мереж та дорожнього полотна на ділянках від вул. Бандери до вул. Шашкевича та від вул. Пристая до вул. Карпатська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ