Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці вул. Караджича пікетували Львівську міськраду: 6 років вони живуть у будинках, до котрих не під`їхати

Сьогодні, 20 жовтня, о 10:00 під Львівською міською радою зібралось приблизно 25 обурених мешканці вул. Караджича, 29 (а, б, в, г). Люди вимагали від чиновників зробити заїзд для автомобілів до їхніх будинків. Також страждають від цієї проблеми і мешканці вул. Баштанної. До людей вийшов Андрій Павлів, директор департаменту містобудування ЛМР та запросив їх у мерію для переговорів.

Будинок на вул. Караджича, 29 збудований ще у 2009 році. За словами мешканців, вже два роки ведуться розмови про будівництво заїзду для авто.  

"Ми вимагаємо конкретних дій, а не розмов.  Нас цікавить, коли буде облаштована дорога",– сказав Андрій Глуховський, управитель ОСББ.

"У ЛМР є комісія з безпеки руху, яка останнім часом ухвалила вже четверте рішення, усі вони суперечить одне одному. Позиція влади така: ми робимо так, як вигідно нам перед виборами. Цю проблему вже протягом 6 років ніхто реально не хоче вирішити, тому що нікого це не цікавтьб", – розповів Ігор Вінтонів, мешканець будинку на вул. Караджича 29,а.

Під час розмови з протестантами Андрій Павлів вчергове пообіцяв, що проблема у найближчі терміни буде залагоджена. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ