Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Міхаель Шумахер похудав до 45 кілограм, його стан критичний - ЗМІ

Легендарний гонщик Формули-1 Міхаель Шумахер схуд до 45 кілограмів. За словами лікарів, при зрості 174 сантиметри це критична втрата ваги.

Про різке зниженні ваги гонщика написали кілька європейських видань з посиланням на джерело, близьке до сім'ї спортсмена. Італійська газета «Корр'єре Делла Сера» повідомила, що стан Шумахера після втрати ваги оцінюється як критичний. Семиразовий чемпіон Формули-1, як і раніше, не може говорити, ходити і знаходиться в напівнепритомному стані.

Нагадаємо, що Міхаель Шумахер продовжує реабілітацію після важкої травми голови, отриманої під час катання на гірських лижах у Французьких Альпах в грудні 2013 року. Спортсмен більше шести місяців знаходився в штучній комі і переніс кілька серйозних операцій. Його лікують на власній віллі, розташованій на березі Женевського озера. Цілодобовий догляд за ним забезпечують більше десятка медичних працівників. Витрати на реабілітацію легендарного гонщика вже перевищили десять мільйонів фунтів стерлінгів. Рідні Шумахера намагаються виручити гроші на дороге лікування, розпродаючи власне майно.

За інформацією, що з'явилася в ЗМІ в лютому, процес одужання Шумахера йде дуже повільно. Міхаель вже не прикутий до ліжка і може сидіти біля вікна в перервах між процедурами, спортсмен став впізнавати родичів, але ще не може розмовляти через атрофії м'язів обличчя. Відомий нейрохірург Пітер Хемлін запевняє, що у Шумахера-старшого мало шансів на повне відновлення.

dni.ru

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ