Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністр інфраструктури України завітав на залізницю – результатами візиту задоволений

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський раптово завітав на залізницю. «Загалом результатами візиту задоволений. Планую зробити такі експромти регулярними», - написав Андрій Пивоварський у себе на сторінці на Фейсбук.

«Вчора перевірив правило: "Хочеш дізнатися реальні проблеми - приїдь спонтанно". Ввечері без попередження завітав у гості до вагонної дільниці #1 і вагонного депо #1 станції "Київ-Пасажирський" Південно-Західної залізниці. Подивився, як готуються поїзди в рейс: від прання і прасування білизни до прибирання вагонів. Висновки:

1. Технічний стан окремих пасажирських вагонів слабкий. Це пов'язано перш за все не з якістю обслуговування вагонів, а з тим, що парк не оновлювався в необхідних обсягах. За період незалежності України на залізниці було поставлено лише 561 вагон, тобто близько 10% від загального парку пасажирських вагонів. Тому зараз середній вік вагону більше 27 років.

2. Пройшов більше 10 вагонів різних поїздів, був і в плацкарті, і в купе, і в СВ. Можу точно сказати, що неприємний запах в туалеті залежить не від класу вагону, а від того, хто його прибирає, тобто від провідника. Усі підтвердили, що миючі засоби для прибирання є, проте, якщо в інших вагонах запаху в туалеті взагалі не було, в одному купейному вагоні він відчувався.

3. Постільна білизна, яку готує дана дільниця, гарної якості. Випрана, випрасувана, запакована. Але є проблема з умовами праці в цеху, який за це відповідає. Більше місяця тому там вийшла з ладу система кондиціювання, і температура в приміщенні неприйнятна. Особливо біля прасувальних машин, де жінки проводять зміни по 12 годин. Поставив задачу вирішити це питання негайно.

Загалом результатами візиту задоволений. Планую зробити такі експромти регулярними. Результатами ділитимуся з вами», - йдеться в повідомленні. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ