Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністри на конференції YES 2019 обговорили формулу щастя для України

Про те, що якісна освіта зробить щасливими дітей, про високі доходи та гідні пенсії, інновації та можливості, які запропонує нова команда і які її бачення розвитку країни говорили нові члени Уряду у дискусії ʺУряд для Щастя?ʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Кабміну.
Міністри на конференції YES 2019 обговорили формулу щастя для України

Дискусія відбувалась у межах 16 Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) ʺЩастя зараз. Нові підходи для світу в кризіʺ. Однією з основних тем цьогорічного заходу стало бачення щастя. 

Віце-прем'єр-міністр, Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров переконаний, що зараз в Кабінеті Міністрів працює команда щастя. ʺЩастя в нашій роботі - це чіткі цілі, енергія щоб їх досягти та підтримка команди. Тоді все вийдеʺ, підкреслив він.

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов поділився своїм баченням цього поняття з погляду економіки. За його словами, ʺце фінансова безпека - високі доходи і гідні пенсії, інновації, відкриті ринки і доступ до капіталів, конкуренціяʺ.

Міністр освіти і науки Ганна Новосад впевнена, щасливими будуть ті особистості, які зможуть бути творчими. ʺЯкісна освіта дозолить зробити дітей творчимиʺ, - наголосила вона.

В тому, що Уряд створить можливості, щоб люди були щасливими запевнив Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський. ʺУ роботі як в спорті: спершу не все вдається, але з часом стає краще - це і є щастяʺ,- підкреслив він. 

Нагадаємо, цього року, 16 щорічна зустріч проводиться 12-14 вересня, у Києві. Форум присвячений темі державного управління заради щастя, зокрема аналізу основних проблем сьогодення, пов'язаних з цим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ