Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мінспорту попросило українських олімпійців уникати спілкування з російськими ЗМІ

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов заявив, що з українською олімпійською збірною проведено інструктаж про необхідність уникати спілкування з російськими ЗМІ. Про це Жданов написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи заяви українських легкоатлетів, членів олімпійської збірної, російському ТБ.

"З командою проведена жорстка розмова та інструктаж про необхідність уникати спілкування з російськими ЗМІ. І була не одна така розмова та попередження. Це перше. Друге – не варто вішати ярлик на всю команду через те, що російським пропагандистам вдалося приспати пильність та спровокувати окремих спортсменів, які не усвідомлювали політичних наслідків своїх слів", – зазначив міністр.

За словами Жданова, "спортсмени 90% часу займаються тренуваннями в напівзакритому режимі і не дуже стежать за політикою та інформаційним полем".

"Без вдалого монтажу та перекручування з боку росТБ також не обійшлося. Ситуація неприємна. Всі в команді шкодують, що так сталося. Але ми робимо все, щоб більше такого не повторилося", – запевнив міністр.

Нагадаємо, на російському телебачення вийшов сюжет, у якому українські легкоатлети розкритикували відсторонення більшості російських спортсменів від участі в Олімпіаді через допінговий скандал.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ