Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міській голова Дрогобича звітуватиметься в листопаді

12 жовтня розпочалась V сесія Дрогобицької міської ради. Про це «Гал-info» повідомив міський голова міста Дрогобич Микола Гук. За словами міського голови на сесії розглядались питання приватизації, бюджетні питання, порядок розміщення закладів грального бізнесу у Дрогобичі.
Водночас деякі питання не були розглянуті. Зокрема не було розглянуто питання затвердження торгового патенту, розміру фіксованого патенту та питання встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності, оскільки вони не були внесені в порядок денний V сесії Дрогобицької міської ради. З питань, які були внесені на розгляд сесії, але не розглядались: земельні питання, звіт міського голови та питання про затвердження положення про виконавчий комітет Дрогобицької міськради, питання встановлення пам’ятної таблички на місце загибелі письменника Бруно Шульца та протест прокурора.
  За словами секретаря Дрогобицької міськради Алли Гладун розгляд земельних питань перенесено на 17 жовтня (останній день жовтневої сесії), а звіт міського голови та питання про затвердження положення про виконавчий комітет Дрогобицької міськради перенесено на листопадову сесію Дрогобицької міськради, яка має розпочатися орієнтовно 2 листопада. «Звіт міського голови перенесено на листопад, тому що було вирішено доповнити його звітами заступників міського голови, і наразі ці звіти ще не готові. Питання про затвердження положення про виконавчий комітет Дрогобицької міськради перенесено на листопад, тому що керуюча справами виконкому захворіла. Щодо питань встановлення меморіальної таблички Бруно Шульцу та протесту прокурора, то їх розгляд перенесено на 17 жовтня», — сказала «Гал-info» Алла Гладун.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ