Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міськрада сприятиме створенню ОСББ у Львові

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, виконавчий комітет прийняв рішення про сприяння в створенні ОСББ у багатоквартирних будинках Львова.

«Це питання дуже важливе, оскільки з наближенням 1 липня ми спостерігаємо значну кількість реєстрацій ОСББ у Львові. Цим рішенням ми, у першу чергу, спрощуємо отримання витягу з реєстру для засновників ОСББ. Зараз люди можуть отримати це безкоштовно в ЦНАПі впродовж 5 хвилин. І наступне питання – коли є в будинках неприватизовані квартири, ми даємо доручення управлінню комунальної власності скеровувати своїх представників для того, щоб вони представляли інтереси міста», – доповіла керівник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Також, згідно з рішенням, при створенні ОСББ балансоутримувачі (КП) будівель повинні здійснювати передачу за актом приймання-передачі нежитлових приміщень, які виступають окремими об'єктами цивільно-правових відносин, на баланс ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради». Це ж підприємство повинне у триденний термін скеровувати копії актів приймання-передачі нежитлових приміщень в управління комунальної власності департаменту економічної політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ