Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада вже подбала про безпеку та проживання для футболістів англійського «Арсеналу» та збірної України, які приїдуть до Львова на прощальний матч Олега Лужного

Міськрада вже подбала про безпеку та проживання для футболістів англійського «Арсеналу» та збірної України, які приїдуть до Львова на прощальний матч Олега Лужного, запланований на 8 жовтня, —  повідомив «Гал-info» секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. За його словами, місця у цьому готелі для спортсменів вже заброньовано.
За його словами, спортсмени житимуть у готелі «Дністер», місця у якому вже заброньовано.
В рамках підготовки до матчу, днями до Львова приїжджали представники охоронної фірми «Керосщит», на яких покладено охоронний супровід матчу, які оглянули стадіон «України» та прилеглі до нього території. За словами Володимира Квурта, представники цієї фірми також зустрілися із львівськими правоохоронцями, щоб обговорити співпрацю для забезпечення охорони громадського правопорядку.
Наразі міськрада, як повідомив Володимир Квурт, ще не визначилася щодо вартості квитків на прощальний матч екс-капітана збірної України з футболу.
«Ще до кінця не узгоджені фінансування перельоту до Львова гравців «Арсеналу» та приїзд членів української збірної. Ми як сторона, яка приймає матч, беремо ці витрати на себе. Коли остаточно будуть узгоджені всі умови можна буде вираховувати вартість квитка на матч», — пояснив Володимир Квурт.
Нагадаємо, 8 жовтня до святкування 750-річчя Львова у Львові відбудеться прощальний матч колишнього капітана збірної України з футболу Олега Лужного, у якому візьмуть участь гравці збірної України та англійська футбольна команда «Арсенал», за яку Олег Лужний грав довгий час.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ