Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міський голова Львова не хоче визнавати, що завинив перед міською газетою «Ратуша»

Львівська міська рада подаватиме апеляцію на рішення Галицького районного суду, який сьогодні, 12 квітня, задовольнив позов газети «Ратуша» до міського голови Львова про спростування інформації. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Львівська міська рада не погоджується із цим рішенням Галицького районного суду. Відтак, згідно із законом, єдиний спосіб не погодитись - це подання апеляції. Її буде скеровано в найближчий час», - зауважила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 12 квітня, Галицький районний суд Львова задовольнив позов газети «Ратуша» до міського голови Львова А. Садового і зобов’язав його спростувати  неправдиву інформацію, яку він поширив у жовтні 2007 року під час сесії Львівської міської ради. Тоді А. Садовий заявив, що, мовляв. працівники газети отримують зарплату в конвертах. Відтак, газета покликала міського голову до суду за шкоду діловій репутації

 

Далі у листопаді наступного року «Ратуша» вигравала суд у мера, однак Апеляційний суд Львівської області скасував рішення районного суду із формальних причин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ