Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський голова погодив проведення у Львові Національного форуму видавців

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження “Про проведення у м. Львові Тринадцятого Національного Форуму видавців”, яким погодив проведення у м. Львові з 13 до 17 вересня Національного Форуму видавців і дав дозвіл на встановлення подіумів для проведення літературних заходів під час проведення Форуму на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасові Шевченку та на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

 Міському управлінню УМВСУ у Львівській області та управлінню муніципальної дружини міський голова доручив надати допомогу організаторам у дотриманні громадського порядку під час проведення Форуму.
 Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, відповідно до розпорядження міського голови, повинне забезпечити зміни руху пасажирського автотранспорту на вул. Коперника з 13 до 17 вересня з 8.00 год. до 19.00 год. відповідно до програми Форуму та інформувати про це перевізників. Також управління повинне під час проведення Форуму заборонити паркування автотранспорту від вулиці Словацького до вул. Ф. Ліста, забезпечити обмеження руху автотранспорту на вулицях, прилеглих до вул. Коперника.
 Управлінню промисловості та підприємництва доручено сприяти організаторам заходу у проведенні вуличної торгівлі друкованою продукцією з 13 вересня до 17 вересня на пр. Свободи та на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка.
 Організатори повинні укласти угоду з Галицькою районною адміністрацією на прибирання території на пр. Свободи та на площі перед Львівським національним університетом імені Івана Франка впродовж проведення Форуму.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ