Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міський голова привітав працівників ЖКГ з професійним святом

Сьогодні, 17 у Львівському національному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької відбулись урочисті збори працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення з нагоди професійного дня. За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 50-річчя від дня народження міський голова Андрій Садовий нагородив відзнакою «Золотий герб м.Львова» директора ЛКП «Львівсвітло» Марину Строєву, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми знаходимось у найкращій Опері країни, яка на сцені приймала найвідоміших артистів світу. Вечорами львів’яни люблять приходити сюди дивитись гарні вистави, оперети. Львів’яни не матимуть радості, якщо не буде води, світла. Всі хочуть, щоб у місті було прибрано, чисто. Приємно, коли до Львова приїжджають гості, вони зазначають, що місто змінилось, стало чистішим, теплішим, охайнішим.

Сьогодні житлово-комунальна галузь виживає лише завдяки працьовитим людям. Ви своєю важкою щоденною рутинною працею, яка не має тої оцінки, яка мала б бути, робите це місто красивим, приємним. За останні роки ми зробили багато – нові дороги, гаряча вода влітку. Те, що ми маємо у Львові, вважають аномалією. Нам потрібно ще багато працювати, щоб ми вміли себе, своє місто, краще показати світові», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також подяками було нагороджено 13 працівників – Ярослава Гарасимчука, Василя Глову, Валентину Голець, Мирослава Гулая, Любов Квінтюк, Ганну Клюфас, Іванну Козак, Олексія Кохановського, Теодора Олексина, Любов Стасюк, Андрія Темника та Олега Торуня.

З вітаннями до працівників звернулись також представники Львівської обласної організації профспілок, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, депутати Львівської міської ради. Виступили хорова капела бандуристів «Карпати», зразковий ансамбль «Квіти України», фольклорний гурт «Львівські музики».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ