Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Місту буде передане все вивільне військове майно у Львові без деталізації — Андрій Садовий

Міський голова Львова  Андрій Садовий досягнув домовленості під час вчорашньої розмови з міністром оборони України Анатолієм Гриценком щодо вирішення проблем компенсації боргів будинків КЕЧ за енергоносії та ліквідації черг військовослужбовців на житло. Про це він розповів під час сьогоднішнього ранкового засідання виконкому.
За словами міського голови, у Львові треба побудувати 100 тисяч квадратних метрів житла для військовослужбовців та довести до ладу господарство будинків КЕЧ в наслідок передачі їх на міський баланс, на що необхідно не менше 100 млн грн.
„Місто готове взяти на себе всі ці проблеми, але при умові, що військові передаватимуть все вивільне майно у межах Львова на баланс міста, без деталізації” — заявив Андрій Садовий.
Міський голова є прихильником того, що раз місто береться за вирішення житлових проблем військових то самостійно і в своїх інтересах має право розпоряджатися вивільненим військовим майном.
„ЛМР самостійно визначатиметься що має бути на вивільненій території — чи житловий будинок, чи виставковий комплекс” — сказав Андрій Садовий.
За словами міського голови міністр підтримав такий формат домовленості однак по переду рутинна праця робочої групи, щодо передачі на міський баланс вивільнених військових об’єктів.
„Але чорт, як завжди, сидить у деталях, якраз із деталями зараз будемо працювати” — підсумував міський голова Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ