Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Мізунська Zвигода» запрошує молодь поекстремалити

7-9 липня в урочищі Дубовий Кут (Івано-Франківська область, Долинський р-н, с. Новий Мізунь) відбуватиметься Другий відкритий фестиваль екстремальних видів спорту та молодіжної культури «Мізунська Zвигода». Усі охочі зможуть проявити себе в номінаціях даунхіл, нор-шор, дьорти, тріал, крос-кантрі, спорт-орієнтування, пейнтбол, стрітбол, скалолазіння, катання на роликах (фітнес, скользіння по тумбі), скейтборд (фанбокс) та джиптревел. Також організатори обіцяють показ сучасних молодих модельєрів, живу музику від молодих та альтернативних гуртів України, інді-дискотеку та екстремальну гру ді-джеїв – Open Karpatian Air.

«Фестиваль має на меті привернути увагу до проблеми самореалізації молоді та залучити її до активного дозвілля. Ми пропагуємо здоровий спосіб життя. До того ж, це сприятиме популяризації карпатського туризму та зокрема курорту Мізунь», – розповів «Гал-info» директор фестивалю Сергій Федорців.
Організаторами фестивалю є ІФГМО «Клубом альтернативних видів спорту», Агентство розвитку Вигодського краю «Дубовий кут», ВАТ “Вигодський лісокомбінат”, технічна підтримка мережа магазинів МТВ ВІКЕ, за підтримки управління туризму і культури та головного управління у справах молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, за сприяння Вигодського ДЛГ.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ