Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодь запрошують на зустріч Тезе у Базелі

БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ запрошує молодь віком 17-35 років на 40-ву зустріч молоді Тезе, що відбудеться у Базелі (Швейцарія), щоб в атмосфері любові й прийняття зустріти Новий рік. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мандрівка триватиме з 24 грудня по 3 січня за таким маршрутом: Львів – Прага – Франкфурт – Базель – Берн – Інсбрук – Львів. Реєстрація триває до 15 листопада.

«Приймаюче місто і країна відкривають для гостей двері всіх церков і парафій, а місцеві християни приймають паломників у свої родини, аби стати частиною великого духовного єднання, молитися, перебувати в тиші, приєднатися до тисячі молодих людей з Європи та за її межами в пошуках глибшого розуміння віри. Базель – унікальне  місто, що знаходиться на стику трьох держав: Німеччини, Франції та Швейцарії», - зазначають організатори.

Духівником поїздки буде отець Тарас Милян, керівник Фундації Духовного Відродження, який протягом багатьох років супроводжує молодих людей у різноманітних духовно-відпочинкових подорожах.

Маршрут поїздки:

24 грудня – виїзд зі Львова

25 грудня – приїзд до Праги. Поселення в готель. Вільний час.

26 грудня – весь день у Празі. Сніданок, екскурсія, вільний час. Нічний переїзд до ФРАНКФУРТА.

27 грудня – приїзд до Франкфурта. Екскурсія, вільний час. Переїзд до БАЗЕЛЯ на європейську зустріч молоді.

Програма Тезе (28 грудня – 1січня)

28 грудня – реєстрація учасників. Зустріч із парафією та сім’єю, що приймає. Вечеря, вечірня молитва.

29-31 грудня. Ранкова молитва у парафії, що вас приймає, маленькі групки ділення та зустріч з людьми, що залучені до життя місцевої парафії. Спільний обід. Денна молитва у церквах міста. Семінари у різних місцях на тему соціальної активності, віри, внутрішнього життя і художньої творчості.

31 грудня. Зустрічі по країнах. Вечеря, потім вечірня молитва. Святкування Нового року на парафії, яка вас приймає.

1 січня. Участь у ранковій службі в місцевих церквах, а потім обід разом зі сім’єю, що вас приймає. Завершення програми Тезе. Приїзд до Берна о 18.00. Кілька годин вільного часу у вечірньому швейцарському місті. Нічний переїзд до Австрії.

2 січня – приїзд до Інсбрука. Літургія, екскурсія, вільний час. Нічний переїзд до ЛЬВОВА.

3 січня – приїзд до Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ