Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МОН оприлюднило дати шкільних іспитів

Міністерство освіти і науки затвердило дати та орієнтовні вимоги для проведення іспитів - державної підсумкової атестації - учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Про це йдеться у відповідному наказі за підписом міністра освіти і науки Сергій Квіта, оприлюдненому на сайті МОН.

"Державна підсумкова атестація (ДПА - 5.ua) проводиться в загальноосвітніх навчальних закладах: I ступеня (4 клас) - з 12 по 21 травня з трьох предметів: української мови, літературного читання і математики; ІІ ступеня (9 клас) - з 1 по 8 червня з трьох предметів: української мови, математики та предмета за вибором навчального закладу", - йдеться в наказі.

ДПА для випускників 11 класів цього року пройде у формі зовнішнього незалежного оцінювання, при цьому його результати будуть зараховуватися як результати ДПА за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи. 

За інформацією міністерства, ЗНО/ДПА з української мови і літератури відбудуться 5 травня в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання, 11 травня в пунктах проведення ЗНО відбудеться тестування з математики або 13 травня - тестування з історії України (предмет для обов'язкового тестування визначається випускником під час реєстрації на ЗНО). 20 травня в навчальному закладі відбудеться обов'язкове цього року для всіх випускників шкіл тестування з іноземної мови за завданнями МОН.

Як повідомляв 5.ua, з 1 лютого розпочалася реєстрація на ЗНО. Нагадаємо, що реєстрація осіб з числа випускників старшої школи, які будуть проходити ДПА у формі ЗНО, триває на сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 4 березня 2016 року. Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 18 березня.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ