Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Морські піхотинці здали кров для цивільного населення

Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
1/5
Морські піхотинці одного з батальйонів окремої бригади морської піхоти приїхали до міста Маріуполь аби стати донорами крові та плазми і поповнити запаси цінної медичної сировини. Про це інформує 7 грудня пресцентр операції Об’єднаних сил.

Для них донорство давно стало доброю традицією. В бойовому підрозділі – десятки воїнів, які регулярно поповнюють банк крові.

– Українські військові завжди готові допомогти цивільному населенню. Завжди готові відгукнутись на різні запити суспільства, в тому числі і на здачу крові. А вона – потрібна завжди – говорить морпіх Павло Сухань.

Медичний директор станції переливання крові міста Маріуполь Алла Пономарьова додала, що банк крові регулярно поповнюється, у тому числі завдяки донорам-військовослужбовцям.

– Питання запасів крові на постійному контролі, особливо у таких прифронтових містах, як Маріуполь, – говорить медичний директор. За його словами, станція переливання крові активно співпрацює із усіма медичними установами, у тому числі військовими шпиталями. Під час активних бойових дій поранень зазнають як військові, так і цивільні. Ми маємо бути готові у разі потреби забезпечити цінною сировиною усіх, хто цього потребує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ