Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Москаленко повідомив, у скількох школах Львова вакциновані понад 80% педагогів

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко під час ранкового етеру на радіо «Люкс FM» розповів про ситуацію з вакцинацією вчителів у місті.
Фото Дрогобицька міська рада

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Зокрема, він зазначив:

«Ми спостерігаємо, що в місті з кожним днем збільшується кількість людей, які хворіють через коронавірус. Щодня до лікарні швидкої медичної допомоги додається від 10 до 50 нових хворих. До прикладу, вчора до цієї лікарні потрапила 31 людина і жодна з них не була вакцинована. Загалом десь 98% людей, які сьогодні в різних формах лікуються від коронавірусу, є невакцинованими.

Що стосується «жовтої зони», то здебільшого нові правила стосувались закладів освіти. Ми прийняли рішення, що заклади освіти продовжують працювати, але там, де немає 80% вакцинованих вчителів, мають бути негативні ПЛР-тести, довідка про перенесення хвороби чи протипоказання до вакцинації. Станом на сьогодні приблизно 73% освітян є провакцинованими, майже 80 шкіл перетнули позначку 80% вакцинованих працівників. За останній тиждень понад 1500 вчителів провакцинувались.

Зараз всі школи Львова працюють в очному режимі. Якщо десь виявляють дитину чи вчителя з коронавірусом, то клас йде на самоізоляцію і переходить на дистанційну форму навчання»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ