Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Moviebase - найкращий додаток - помічник для кіномана

Мобільний додаток Moviebase для операційної системи Android - це додаток для каталогізації та відстеження переглянутих фільмів і серіалів, який дозволяє користувачам створювати власну медіатеку.

Moviebase має зручний інтерфейс з можливістю пошуку за назвою, жанром, роком випуску, рейтингом та іншими фільтрами. Користувачі можуть додавати оцінки та рецензії до переглянутих фільмів і серіалів, стежити за прогресом перегляду багатосерійних шоу, позначати улюблені та заплановані до перегляду тайтли.

Вбудована база даних Moviebase містить інформацію про понад 500 000 фільмів і серіалів і базується на популярній відкритій базі кінофільмів та серіалів TMDB. Додаток автоматично завантажує метадані для будь-якого фільму, який додає користувач.

Moviebase – це найкращий інструмент для відстеження переглянутих фільмів і серіалів на Android. Його інтуїтивний дизайн, швидкий пошук та зручні фільтри допоможуть користувачам організувати власну медіатеку. Додаток безкоштовний і доступний для завантаження в Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ