Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

МОЗ оновило карантинний розподіл: "червоних зон" стало більше

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило новий розподіл на карантинні зони. Відповідно до нього, до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки належать місто Київ та сім областей.

Про це інформує пресслужба МОЗ.

Згідно з новим розподілом, у "червоній" зоні перебувають Київ та 7 областей: Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Одеська, Сумська, Чернівецька.

Натомість у "помаранчевій" зоні знаходяться 11 регіонів - Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області.

Слід зауважити, що показник госпіталізацій хворих на коронавірус перевищив норму у 14 областях та Києві. Зокрема критичні показники у Вінницькій, Дніпропетровській Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київська, Львівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Варто зауважити, що за визначеного показника рівня госпіталізацї 60 осіб на 100 тис. населення, у Києві цей показник на 21 березня становить 109,9.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Галі-інфо, у Львові продовжили локдаун до 4 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ