Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Можливо когось звільню з роботи, - Садовий

Фото Олена Ляхович
Фото Олена Ляхович
1/4
Про це сьогодні, 24 липня, під час сесії Львівської міської ради сказав мер Львова Андрій Садовий, передає Гал-інфо.

Розпочалось засідання сесії Львівської міської ради

Справа у тому, що під стінами Шевченківської районної адміністрації, де розпочалась сесія, зібрались підприємці, зокрема власники МАФів.

Керівник фракції “Укроп” Ігор Телішевський висловив пропозицію заслухати одну з учасниць акції протесту Марію Марущак. На що Андрій Іванович зазначив, що це можливо тільки після голосування решти питань порядку денного, а саме, коли дійде черга до - “Різне”.

Проте Ігор Телішевський знов наполіг на своїй пропозиції. На що міський голова оголосив паузу, аби порадитись з головами фракцій.

“Ми порадились з керівниками фракцій зробити добрий жест в сторони підприємців. І кожен підприємець, який працює має право бути почутим”.

44 депутати підтримали пропозицію і підприємниці надали три хвилини для виступу.

“Сьогодні ми вийшли для того, щоб привернути увагу до проблеми та подальшого існування 300 МАФів, які попали під те, що їх гне включили у перспективну схему. І це попри те, що ці підприємці виконали всі умови, які виставляла Львівська міська рада, тому чекали на це рішення, яке мало бути прийняте. Зокрема, мав бути прийнятий напрацьований проект ухвали до 31 березня. Відповідальність була покладена на Любомира Зубача, але до цього часу ми бачимо, що нічого не напрацьовується і ніяких дій немає. Тому ми сьогодні звертаємось до депутатів, звертаємось до нашого мера Андрія Івановича Садового з проханням відновити ту робочу групу, яка була вашим розпорядженням 611 прописана в ухвалі, т а напрацювати проект ухвали, де будуть включені і підприємці, які рекомендуються, які виправили порушення. Тому що підприємцям приходять листи з Львівобленерго про те, що їх відключають від світла ті підприємці працюють не в правовому полі. Тому звертаємось та просимо вас напрацювати ті правильні рішення, аби підприємці могли працювати у правовому полі”, - зазначила з трибуни Марія Марущак, приватна підприємиця, власниця МАФу.

На це Андрій Садовий поцікавився: “Є пан Зубач в залі? А керівник департаменту є присутній, Коровайник є присутній?”.

Після чого дав завдання до понеділка зібрати усю інформацію про МАФ доповідача. “По цьому МАФу я хочу вивчити ситуацію персоніфіковано”.

У залі прозвучали обурення, Садовий відповів:

“Та ми триста вивчаємо, просто почнемо... я просто хочу зрозуміти в чому проблема Можливо, там є корупція... зі сторони чиновників. Треба досліджувати це питання”.

Потім Марія Марущак додала:

“Я би хотіла, щоб не тільки моє питання розглядалось, а й всіх підприємців, які сьогодні прийшли”.

Садовий відповів:

“Я просто хочу сам особисто поїхати подивитись на цей МАФ, який ви маєте, у чому там проблема. Я це право чи ні?”.

І на сам кінець вишенькою на торті закинув таке:

“Можливо, когось звільню з роботи”.

Розпочалось засідання сесії Львівської міської ради

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ