Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Можливо на День шахтаря до Львова приїде Янукович

Віктор Янукович на День шахтаря, можливо, приїде до Львова. Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на голову Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця, цього року «прем’єр планує відзначити День шахтаря теж у колі гірників, але не донецьких, а львівських». Щоправда, прес-секретар Віктора Януковича Денис Іванеску в коментарі «Гал-info», не підтвердив, але і не спростував цю інформацію. За його словами, графік візитів прем’єр-міністра остаточно затверджується орієнтовно на один-два дні наперед. Оскільки ж, День шахтаря святкують 27 серпня, то поки що не відомо куди в цей день поїде прем’єр.
 Денис Іванеску не взявся прогнозувати, наскільки вірогідним є те, що Віктор Янукович відвідає Львівщину на День шахтаря.
 Нагадаємо, свого часу радник прем’єр-міністра Ганна Герман повідомила «Гал-info», що 27 серпня Янукович збирається в Донецьк. Водночас, як повідомляє «УП», помічник голови Донецької обласної ради Анатолія Близнюка Ірина Таранова повідомила, що 27 серпня в Донецьку чекають не Януковича, а Віктора Ющенка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ