Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мрія Тягнибока — відсвяткувати свій день народження пікетом біля пам’ятника Леніну в Києві — не здійснилася

Мрія Тягнибока — відсвяткувати свій день народження пікетом біля пам’ятника Леніну в Києві — не здійснилася. Так, як повідомив „Гал-info” заступник голови Всеукраїнського об’єднання „Свобода” Руслан Кошулинський, Олег Тягнибок через погані погодні умови не встиг прибути на мітинг „Свободи” на знак протесту проти комуністичного режиму, який сьогодні, 7 листопада, у 89-ту річницю Жовтневої революції відбувся у Києві. Однак навіть без Тягнибока мітинг „Злочинам комунізму немає забуття, ні прощення” відбувся. Учасники віче ухвали звернення до Верховного Суду України з вимогою заборонити діяльність Комуністичної партії як ідеологічної спадкоємниці КПРС, а також знищити всі символи тоталітарної системи.
„О 10.30 ранку Київська міська організація ВО „Свобода”, разом із КУНом, Українською національною самообороною і ГО „Патріот України” провели акцію протесту проти комуністичного режиму, в якій взяли участь понад 500 осіб. Пішою ходою учасники жалобного віча пройшлися з Майдану Незалежності до Михайлівської площі і біля пам’ятника Жертвам голодомору відбулася панахида, після якої виступили народний депутат Євген Гірник, голова КМР ВО „Свобода” Андрій Мохник та керівник Київської організації УНСО Іван Мазур”, — розповів Руслан Кошулинський.
Нагадаємо, 7 листопада лідер „Свободи” святкує свій день народження і, як заявив Тягнибок на одній із прес-конференції, він мріє відсвяткувати день свого народження пікетом біля пам’ятника Леніну.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ