Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МТОТ: Україна вивчає кращі світові практики з організації протимінної діяльності

Як інформує прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Україна вивчає кращі світові практики з організації протимінної діяльності.

Україна продовжує вивчати кращі світові практики з організації протимінної діяльності (ПМД) із залученням усіх зацікавлених сторін.

У грудні 2018 року прийнято Закон України "Про протимінну діяльність". Організація системи протимінної діяльності в Україні та реалізація заходів у цій сфері є одним із першочергових завдань Кабінету Міністрів та органів державної влади України. Уряд працює над розробкою нормативних документів для створення системи протимінної діяльності, що допоможе зберегти життя і здоров'я мільйонів українців, які знаходяться у зоні небезпеки на Сході України.

З цією метою Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш, представники Секретаріату Кабінету Міністрів та Державної служби з надзвичайних ситуацій здійснили робочий візит до Боснії і Герцеговини для вивчення досвіду організації та провадження протимінної діяльності.

Детальніше за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ