Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Музичні та мистецькі школи Львова відзначатимуть 90-ту річницю Героїв Крут

У дитячій музичній школі №1 ім. А. Кос-Анатольського та музичній школі №7 відбудуться лекції-концерти за участю учнів та викладачів цих навчальних закладів. Також лекція-концерт відбудеться 29 січня у дитячий школі мистецтв №10. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі міської ради.
Також викладачі теоретичного відділу та учні Львівської державної музичної школи №4 підготували літературно-музичну композицію, яка відбудеться 31 січня. У Львівській державній школі мистецтв №9 відбудеться святковий концерт за участю художніх колективів та Народного хору «Воскресіння».
У Львівській державній музичній школі №8 до відзначення 90-ої річниці Героїв Крут учням на уроках спеціальності та музичної літератури розкажуть про значення для історії України героїчного бою юнаків. У вівторок, 29 січня у приміщенні школи відбудеться концерт-реквієм «Пам’ять про подвиг Героїв Крут вічно житиме в наших серцях».
У Львівській державній музичній школі №2 відбудеться концерт лекція у пам’ять подвигу під Крутами та концерт, присвячений дню Соборності України.
До відзначення 90-ї річниці бою під Крутами у дитячій школі мистецтв №5 відбудеться лекція та тематичний концерт. Також з 28 до 31 січня представники школи виступатимуть у загальноосвітніх школах Сихівського району. У філіалі школи, що на вул. Героїв Крут, відбудеться виставка дитячих художніх робіт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ