Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми категорично не ввійдемо у формат нової коаліції – Ярослав Кендзьор

„Ми категорично не ввійдемо у формат нової коаліції, ми не поставимо своїх підписів під прем’єрством Януковича – це означало б зрадити виборця”, – наголосив кореспонденту “Гал-info” Ярослав Кендзьор, народний депутат України, член міжфракційного об’єднання „Наша Україна”.
 „Стосовно масового виходу я не знаю. Конкретно можу сказати, що підписи під коаліційною угодою не поставлять Василь Куйбіда, Степан Давимука, три члени ХДС та Євген  Гірник, член КУНу. Ми не виходимо в якусь іншу фракцію, ми працюватимемо в форматі опозиційної депутатської групи. Сьогодні настане момент істини, ми побачимо, хто поставить свої підписи під новою коаліцією, а хто підтримає нашу ініціативу”, – підкреслив Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, вчора в ефірі “5-го каналу” Микола Катеринчук повідомив нові імена депутатів, що долучилися до опозиції. Серед них: В'ячеслав Кириленко, Ксенія Ляпіна, Рефат Чубаров і Ярослав Кендзьор. Катеринчук також зазначив, що не виключає можливості переходу в опозицію й інших членів фракції "Наша Україна".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ