Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми постійно ведемо переговори з Литвином і маємо надію, що він увійде у демократичну коаліцію — Ксенія Ляпіна

«Наша Україна — Народна самооборона» хоче бачити Блок Литвина в демократичній коаліції. Про це у коментарі «Гал-info» повідомила нашоукраїнка Ксенія Ляпіна.
«Ми постійно ведемо переговори із Блоком Литвина, і ми маємо надію на те, що він все-таки буде учасником демократичної коаліції. Звичайно, ми не можемо ним командувати, адже кожна політична сила в праві сама визначати свою долю, проте комфортно і конструктивно йому буде працювати саме із помаранчевими політичними силами», — сказала Ляпіна, коментуючи слова помічника Володимира Литвина Олега Зарубінського про те, що Блок Литвина наразі не має наміру приєднуватись до жодної коаліції у парламенті.
Нашоукраїнка також висловила переконання, що і БЮТ підтримає входження Литвина у коаліцію, проте зазначила, що про посаду спікера не йдеться. «Ми вже узгодили із БЮТ: спікер — В’ячеслав Кириленко. Також сьогодні і Президент України заявив, що Блок Литвина повинен вирішити приєднатися до демократичної коаліції.
Нагадаємо, сьогодні кандидат у нардепи від Блоку Литвина Олег Зарубінський зазначив: «У нас не тоталітарна секта з пасторами або з кимось іншим. Ми — блок, в який входить 2 політичних сили. Звичайно ж, остаточний варіант рішення питання буде розглянутий колегіально і прозоро. Ні Володимир Литвин, ні хто інший одноособово такі рішення не ухвалює. Мені здається, і час ще не прийшов».
«По відношенню до нас постійно терміни, наприклад, «приєднається», «залучиться», нам не підходять. Ми їх не сприймаємо, оскільки приєднатися і залучитися можна тільки до того, що створене. А ми не братимемо участі в «шапковому розборі», — вважає він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ