Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми повинні перемогти разом – Яценюк про «Батьківщину» і «ФЗ»

Об’єднана опозиція вийшла на фінішну пряму щодо формату виборчої кампанії-2012. «Протягом наступних трьох тижнів ми поставимо крапку і публічно оголосимо про те, яким чином об’єднана опозиція перемагатиме на парламентській кампанії 2012 року», - заявив лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк у ході з’їзду ВО «Батьківщина» у п’ятницю, 30 березня, повідомила прес-служба партії.

«Ми повинні створити нову українську політичну традицію. Ми повинні нарешті забути про родове прокляття українських демократів, які не здатні об’єднатися навіть за хвилинуперед розстрілом. Ми повинні всім показати, що ми це зробимо», - наголосив Арсеній Яценюк.

На початку виступу Арсеній Яценюк підкреслив, що об’єднана опозиція зробить усе для того, аби було звільнено політичних в’язнів, зокрема Юлію Тимошенко та Юрія Луценка, а також передаввітання від політичної партії «Фронт Змін». «Ми з вами не просто партнери, ми з вами друзі й побратими. Ми повинні перемогти разом», - наголосив він.

«Навіщо ми об’єднуємось, які цілі ми перед собою ставимо? Хто наш ворог? З ким і чим ми боремося і задля чого? Наш ворог – це злиденність. Наш ворог – це корупція. Наш ворог – це продажні судді та прокурори. Наш ворог – це безробіття. Наш ворог - це режим Януковича, який повинен бути знищений», - підкреслив він.

Лідер «Фронту Змін» наголосив, що не всі політичні сили готові сьогодні приєднатися до об’єднаної опозиції. «Той, хто не з об’єднаною опозицією, той, хто не поділяє наші цілі й цінності, той, хто не іде з нами на виборчу кампанію, - той підтримує Януковича», - заявив Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк наголосив, що об’єднана опозиція має піти на вибори з чітким і зрозумілим планом дій. «Ми повинні піти до українців із новою програмою. Із програмою змін в країні. Люди повинні зрозуміти, що це боротьба не за владу, а за країну і за кожного українця. Люди повинні знати, що чесна влада – це не фантастика, це може бути реальністю, що ми можемо забезпечити гідне життя, що політик є дійсно слугою народу. Завдання об’єднаної опозиції – це показати новий політичний підхід. Спільні цілі, спільні дії, спільна відповідальність і спільна перемога. І ми це обов’язково зробимо», - заявив він.

Арсеній Яценюк нагадав, що 22 січня, в День Соборності, опозиція зібралася на Софійській площі й оголосила Угоду про спільні дії, одним із пунктів якої було формування єдиного списку мажоритарних кандидатів. «Згадайте очі десятків тисяч людей, які зібрались тоді в День Соборності й знову повірили. І жоден із нас, який поділяє принципи об’єднаної опозиції, не має права дати хоча б одну підставу, щоб люди перестали нам вірити. Це наша спільна відповідальність – змінити країну».

«Ми йдемо до перемоги нашої Батьківщини – України - єдиним Фронтом заради Змін», - заявив Арсеній Яценюк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ