Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ми візьмемо під особистий контроль розслідування підриву автомобіля Романа Федишина - Іван Денькович

“Дуже прикро, що подібні випадки є присутніми в Україні і зокрема на Львівщині. Роман Федишин є дуже порядним політиком і підприємцем. Зараз важко сказати, кому це  потрібно. Я не виключаю можливості політичного підгрунтя даного інцеденту”, -- зазначив у коментарі “Гал-info” заступник голови Львівської обласної ради, голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович.
Іван Денькович сказав, що зараз Роман Федишин перебуває у лікарні в шоковому стані. БЮТівці Львівщини вимагатимуть негайного розслідування цієї справи.   
Нагадаємо, що сьогодні о 8 годині13 хвилин було підірвано автомобіль, який належить відомому львівському підприємцю Роману Федишину. Цей факт „Гал-info” підтвердив начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов. Він зазначив, що інцидент трапився поблизу офісу Романа Федишина, є потерпілі — одна дитина (14-ти років) загинула, ще двоє -- травмовані.
Богдан Федишин є власником оптового ринку „Шувар” — найбільшого продуктового оптового ринку Західної України, а також депутатом Львівської міської ради.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ