Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Михальчишин звернеться до прокурора Львівщини через будівництво на розі Енергетичної та Панаса Мирного

Народний депутат України Юрій Михальчишин має намір звернутися до прокурора Львівської області Олега Василенка через будівництво на розі Енергетичної та Панаса Мирного. Про це він повідомив Гал-інфо сьогодні, 25 січня.

Як зазначив нардеп, із публікацій у пресі йому стало відомо про те, що люди бунтують через те, що на розі вулиць Енергетична та Панаса Мирного, ДП «Інтергал-Буд» розпочав будівництво багатоквартирного будинку для прокуратури.

За словами Юрія Михальчишина, ухвалами Львівської міської ради «Про погодження управлінню капітального будівництва Львівської міської ради місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельних ділянок на розі вул. Енергетичної – вул. П. Мирного у м. Львові» та «Про затвердження управлінню капітального будівництва Львівської міської ради проекту відведення земельних ділянок на розі вул. Енергетичної – вул. П. Мирного у м. Львові» управлінню капітального будівництва Львівської міської ради надано в оренду земельну ділянку площею 0,3686 га.

«Ухвалою міської ради «Про продовження управлінню капітального будівництва Львівської міської ради терміну оренди земельної ділянки на вул. Енергетичній – вул. Панаса Мирного», продовжено управлінню капітального будівництва Львівської міської ради на 3 роки термін оренди суміжної земельної ділянки площею 0,1881 га на вул. Енергетичній – вул. Панаса Мирного для здійснення благоустрою, влаштування спортивного та дитячого майданчиків загального користування (з обмеженнями без права іншого капітального будівництва)

Рішенням виконавчого комітету “Про надання управлінню капітального будівництва функцій замовника на проектування, будівництво житлових будинків на території громадського центру житлового масиву «Сихів», на розі вул. Енергетичної – вул. П. Мирного для працівників прокуратури».

Наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянкина розі вул. Енергетичної – вул. П. Мирного департаментом містобудування не видавався. Жодного звернення з цього приводу у виконавчих органах Львівської міської ради не зареєстровано, - заявив Юрій Михальчишин.

За його словами, незрозуміло на якій підставі саме Дочірнє підприємство «Інтергал - Буд» Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Інтергал» встановило огорожу та має намір здійснювати забудову на цій земельній ділянці.

Враховуючи це, народний депутат завтра, 26 січня, має намір звернутися до Прокурора Львівської області Олега Василенка стосовно необхідності перевірки дотримання вимог чинного законодавства України посадовими особами ДП “Інтергал-Буд”.

Зокрема, Юрій Михальчишин вимагатиме провести перевірку законності встановлення Дочірнім підприємством «Інтергал - Буд» Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Інтергал» огорожі на земельній ділянці на розі вул. Енергетичної – вул. П. Мирного у м. Львові та поінформувати його про будівництво багатоквартирного будинку для прокуратури в тому числі, на якій підставі будівництво буде здійснювати саме Дочірнє підприємство «Інтергал - Буд» Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Інтергал».

Чит. також: «У прокуратурі Львівської області прокоментували будівництво на розі Енергетичної та Панаса Мирного».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ