Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Микола Шморгай називає дві причини, що стали приводом до його викрадення

Голова ЛОО ПЗУ Микола Шморгай вважає, що приводом до його побиття стали намагання заволодіти його авто „Лексус RX300” та політичні мотиви. За його словами, напад стався близько 23 години учора, 23 лютого. Коли він повертався з офісу ПЗУ додому, четверо невідомих напали на нього, заволодівши його авто, надягнули на нього кайданки і, перемістивши на підлогу свого авто, вивезли в невідомому напрямку. У лісопосадці його висадили, один з нападників залишився з ним, а троє відвезли в невідоме місце його автомобіль. За півтори години зловмисники повернулись, застосували фізичну силу з погрозою застосування зброї, вимагали гроші і зробили заяву політичного характеру: „Ти вирішив стати депутатом, а давай-но ти два місяці поваляєшся в лікарні”.
Зловмисники, заволодівши авто та його особистими речами, залишили його зв’язаним ремінцем. Микола Шморгай пов’язує цей напад зі своєю політичною діяльністю, оскільки бізнесом давно не займався: „Це було зроблено в зв’язку з тим, що ми маємо чітку позицію щодо політичних процесів. Зелені почали займатися реальними справами, наш рейтинг почав зростати і спроби чинити нам перепони не увінчаються успіхом.”
Авто постраждалого, за його словами, коштувало 150 000 гривень. Серед вкрадених речей був також мобільний телефон та всі гроші, які він мав при собі.
За спостереженням Миколи Шморгая зловмисники їхали на автомобілі, схожому на ВАЗ. Микола Шморгай звернувся із заявою про побиття та пограбування до Личаківського райвідділу, він планує звернутися до Віталія Максимова, щоб по можливості забезпечити охороною не тільки його, а й політиків, а також і журналістів, які під час передвиборних процесів також піддаються тиску.
Заступник начальника Личаківського райвідділу Андрій Кріп у коментарі „Гал-info” повідомив, що до них надійшла заява від Миколи Шморгая про побиття та пограбування і на місце виїжджала робоча група. Її висновки будуть сьогодні, 24 лютого, ввечері.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ