Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Минулого тижня на Львівщині від кору вакцинувалось понад 6,5 тисяч осіб

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, 4 лютого відбулась апаратна наради департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації
Апаратна нарада департаменту охорони здоров’я ЛОДА

За минулий тиждень на Львівщині від кору вакцинувалось понад 6,5 тисяч осіб. Про це сьогодні, 4 лютого, у межах апаратної наради повідомила директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Ірина Микичак.

Відтак, за минулий тиждень вакциною охопили 6 тисяч 610 осіб.

Зокрема,  у місті Львові вакцинували 2 458 осіб, 397 осіб вакцинували у Золочівському районі , 255 – у Пустомитівському, 225 – у Сокальському, 348 – у м. Дрогобичі, 332 – у м. Червонограді.

"Лікування від кору немає. Єдиним методом попередження захворювання є вакцинація. Львівщина забезпечена вакцинами. Це якісні вакцини надійних відомих виробників. На залишку у Львівській області 56 тисяч доз вакцини виробництва Бельгії та США", - зазначила Ірина Микичак.

За її словами, за січень місяць на території Львівської області на кір захворіло 20651 особа, з них – 1743 дитина, 908 – дорослих.

"Кором хворіють ті дорослі, які свого часу не були вакциновані або були вакциновані з порушенням", - додала Ірина Микичак.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ