Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник „кинув” голову Львівської ОДА?

Генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов не схвалює кроку голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, який вийшов зі складу оргкомітету з підготовки до «Євро – 2012». Про це Олександр Єфремов заявив у коментарі «Гал-info».
 «Це неправильно. Чиновнику такого рівня не личить робити демарш. Так, цей оргкомітет не працює, але потрібно зробити все для того, щоб він запрацював, і Мирослав Сеник повинен був зробити все для того, щоб цей оргкомітет розпочав активну роботу, — наголосив гендиректор «Карпат». — Це ж те саме, що з оргкомітету б вийшов Олійник або Садовий».
«Зараз підготовка до «Євро-2012» у Львові ведеться вкрай погано. Все точиться на одному місті. Садовий хоче монополізувати всю підготовку у своїх руках, щоб підготовкою займалося не область, а місто. У той же час, якщо подивитися на роботу Лукашика і Засадного – то це небо і земля. Лукашик (начальник Головного управління архітектури, містобудування та просторового розвитку ЛОДА. – Авт.) пропонує конкретні кроки, Засадний (директор департаменту міськради «Євро-2012». – Авт.) – ні», — наголосив Олександр Єфремов.
«Комерційна складова Садового перевищує здоровий глузд», — додав він.
Нагадаємо, сьогодні голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник офіційно вийшов зі складу оргкомітету з підготовки до «Євро – 2012». Як йдеться у повідомленні прес-служби облради, „оскільки оргкомітет, створений розпорядженням голови ЛОДА, не веде активної діяльності, не проводить засідання, то голова Львівської обласної ради не бачить змісту перебувати у складі даного оргкомітету, який не працює над виконанням покладених на нього завдань”.
Цікаво, що напередодні (15 січня) під час своєї прес-конференції Мирослав Петрович активно обговорював з журналістами основні проблемні питання, які необхідно вирішити в рамках підготовки до «Євро-2012». Голова облради висловив сподівання, що із Держбюджету на «Євро-2012» на Львівщину буде виділено на 1 млрд. грн.
Мирослав Сеник також розповів, що основними завданнями, які стоять перед Львівщиною до «Євро-2012» є будівництво нових митних переходів та під’їзних доріг до них, ремонт доріг державного фінансування, будівництво стадіону та готелів у Львові. Сеник також зазначив, що серед об’єктів, які потребують реконструкції до футбольного чемпіонату, є і Львівська обласна психіатрична лікарня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ