Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник на посаді голови облради отримуватиме приблизно таку ж зарплату, як на посаді першого заступника голови Львівської ОДА

Мирослав Сеник на посаді голови обласної ради отримуватиме приблизно таку ж зарплату, як на посаді першого заступника голови Львівської ОДА, — повідомив «Гал-info» голова обласної ради.
«В облдержадміністрації в мене був оклад приблизно 4 тис. 500 грн, а зараз буде в межах 5 тис. грн», — пояснив Мирослав Сеник.
Щоправда, за рішенням обласної ради, голові ЛОР належаться багато доплат та премій. Проте, за словами Сеника, будь-які премії чи допомогу він та його заступники отримуватимуть лише в тому випадку, якщо це дозволятиме бюджет. Наразі ж, за чотири місяці 2006 року бюджет на утримання обласної ради перевищено приблизно на 400 тис. грн, отож виплачувати будь-які надбавки, як підсумував Мирослав Сеник, кошторис на сьогодні не дозволяє.
Збалансувати витрати на утримання апарату обласної ради, голова ЛОР планує за рахунок скорочення працівників обласної ради із 70 до 60 осіб. За словами Мирослава Сеника, це дасть змогу зекономити близько 350 тис. грн в рік. 
Під скорочення, за словами голови обласної ради, насамперед потраплять працівники обласної ради, які досягли або майже досягли пенсійного віку.
«Ми зробимо усе для того, щоб на вулиці люди, які підпадуть під скорочення, не залишилися», — запевнив Мирослав Сеник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ