Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник провів прийом громадян

На особистий прийом до голови Львівської обласної ради зареєструвались 40 осіб. Більшість - 22 особи - просили надати їм матеріальну допомогу. Прохання  15-ти з них будуть задоволені. В основному це жителі районів області. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
Надання матеріальної допомоги передбачено на лікування, а також для багатодітних сімей та інвалідів. До речі, враховуючи побажання громадян, в основному людей похилого віку, керівництво облради вирішило виплачувати матеріальну допомогу не в бухгалтерії обласної ради, а в найближчому від населеного пункту проживання прохача відділені Ощадбанку.
Окрім того, на прийом до голови обласної ради прийшло четверо мешканців Львівщини з проханням допомогти вирішити житлові проблеми, троє записались з особистих питань, по двоє - з питань невиконання рішення суду, з питань надання приміщення та з питань культури. Також кілька людей звертались з питання неправомірних дій працівників міліції та сільського голови, з питань фінансування ремонту дороги, з питання неправомірних дій управління юстиції та з питань фінансування діяльності товариства УТОС. Щодо останнього, то Мирослав Сеник відразу проінформував заявницю, що це питання буде розглянуте на найближчій сесії обласної ради.
Голова обласної ради Мирослав Сеник приймає громадян у Львові у перший четвер місяця. Отже, найближчим часом особисто поспілкуватись з головою ЛОР можна буде 3 серпня, 7 вересня, 5 жовтня, 2 листопада та 6 грудня.
Нагадаємо, що прийом громадян проводиться відділі по роботі зі зверненнями громадян на вул. Винниченка, 16 з 11.00 год. до 20.00 год. Відділ роботи зі зверненнями громадян обласної ради очолює Борис Грищук, Керівництво обласної ради проводить прийоми громадян не лише в приміщенні облради, але й  у районах області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ