Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник привітав мешканців Львівської області з нагоди Дня Незалежності України

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник привітав мешканців області з нагоди Дня Незалежності України. Подаємо текст привітання повністю.
„Дорогі краяни!
Від імені Львівської обласної ради 5-го демократичного скликання вітаю Вас із 15-ю річницею Української Незалежності. Цей день – найголовніше свято в історичному календарі нашого народу. 
Про незалежність України мріяли, за неї боролися і віддали свої життя сотні тисяч українських патріотів. Ми відчуваємо їх духовну присутність у нашому сьогоденні. І ця присутність сповнює нас не лише почуттям відповідальності перед героями минувшини, але й вірою у щасливе майбутнє відновленої п’ятнадцять років тому держави.
Як голова обласної ради  запевняю Вас, дорогі співвітчизники, що нелегкі політичні обставини нинішніх днів не змінили і не змінять позицію депутатського корпусу. Ми вже дали принципову оцінку останнім  подіям у парламенті і готові й надалі своїми словом та ділом відстоювати засадничі для нашої держави  принципи – незалежність, соборність, демократію, свободу слова, ефективні економічні реформи,  високий рівень добробуту громадян, інтеграцію в європейські структури. Адже наші ідеали  - це своєрідний генетичний код для відродження та утвердження української нації у світі.
Сьогодні, на п’ятнадцятому році незалежності, ціною колосальних зусиль ми відродили усі атрибути незалежної держави. Але вони ще не наповнені правдивим національним змістом. Однак найголовніше наше досягнення – це пробудження суспільства, його пильна і дієва увага до політичних процесів в Україні. Саме активна участь кожного із нас у державотворчих процесах стає вирішальним фактором у подальшому поступі України.
Шановні краяни!
У цей святковий день бажаю Вам і членам Ваших родин достатку, здоров’я, щастя та радості в житті і роботі. 
Слава Україні!
Мирослав Сеник,
голова Львівської обласної ради.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ