Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мирослав Сеник закликає політиків помаранчевого табору згуртуватися і повернути довіру народу

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, коментуючи події, що відбуваються під час позачергової сесії облради, зазначив: „Ми насамперед повинні згуртуватися і не дати реваншистам захопити владу. На мою думку, зараз всі політики помаранчевого табору без винятку повинні працювати для того, щоб повернути довіру, яку свого часу народ надав їм. Зарам ми з одного боку звертаємося до Президента, а з другого - ми надаємо йому свою підтримку і заявляємо про те, що ми вимагаємо перш за все від Верховної Ради України відновити діяльність Конституційного Суду, а потім приймати рішення про створення коаліції та формувати уряд.
Мирослав Сеник вважає, що якщо би соціалісти показали свою справжню суть ще перед виборами, то результати самих виборів були б зовсім іншими.
Голова фракції УНП в облраді Олекса Гудима зазначив, що в разі, якщо цей парламент буде розпущено, то УНП ініціюватиме та вимагатиме від усіх національно-демократичних сил, щоби на майбутні вибори іти одним блоком. І тим самим не допустити власне до реваншу, який втілюється зараз.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ