Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На апарат штучного дихання для львівської дитячої лікарні бракує 114 тис. грн

В рамках благочинної акції «Львівське ІТ – для онкохворих дітей на Миколая» зібрано 262489 грн. Акція відбувалася спільно з Благодійним фондом «Крила Надії», який опікується Чорнобильською лікарнею м. Львова, де проходять лікування онкохворі діти. До благочинства долучилися працівники 28 компаній Львова, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На зібрані кошти вже оплачено завдаток за прилад - лазер для цифлуориметра (вартість 106 тис грн), який надійде в лікарню вже наприкінці січня. Як зазначає директор БФ «Крила Надії» Наталія Ліпська:«Ця акція принесла неочікувано високий результат і показала, що у Львові працюють і живуть небайдужі люди, схильні робити дуже добрі справи».

Зараз організатори звертаються до громадськості із проханням підтримати другу фазу цієї акції, оскільки для купівлі апарату штучного дихання в дитячу реанімацію (вартість 270750 грн) бракує близько 114 тисяч гривень. Цей прилад є одним із найнеобхідніших в лікарні.

Долучитись до акцій та підтримати рух може кожен. Додаткову інформацію можна одержати у Благодійному фонді «Крила Надії» http://krylanadiyi.org.ua/info/kontakty та на офіційній сторінці спільноти у Facebook: https://www.facebook.com/ITMykolay.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ